Kinderdagopvang Bloem opent per 1 januari 2017 een nieuwe vestiging in de Rivierenbuurt. Onze derde vestiging opent in de Waalstraat. Kinderdagverblijf Bloem heeft in de afgelopen 15 jaar een goede naam op gebouwd als het gaat om goede kinderopvang. Bloem staat bekend om kleinschalige vestigingen, waarbij een warme en veilige omgeving voor kinderen altijd voorop staat. Bloem is door de gemeente 5 jaar geleden uitgekozen als een van de vijf betere kinderdagverblijven in Amsterdam. Samen met vier andere collega bedrijven zitten wij hierdoor in de Kwaliteitskring en hebben wij regelmatig overleg met elkaar en ook met de gemeente.

De nieuwe vestiging is de afgelopen tijd geheel verbouwd en wordt volgens de laatste inzichten ingericht. De ruimtes zijn groot en licht opgezet en voorzien van een geavanceerd luchtbehandelingssysteem.

De locatie beschikt uiteraard over een mooie tuin, die geheel nieuw wordt opgezet. Hier is veel plaats voor groen en allerlei leuke speelelementen waar kinderen heerlijk op ontdekkingstocht kunnen gaan. Ook is de tuin verdeeld opgedeeld in twee gedeeltes, net zoals bij onze andere vestigingen, hierdoor hebben de baby’s en peuters ieder een eigen gedeelte om te spelen.

U kunt u nu per direct inschrijven voor deze vestigingen. Wij hebben nog enkele plekken beschikbaar.