Openingstijden & Feestdagen

Vanaf 1 september 2016 is kinderdagverblijf Bloem is 11 uur per dag geopend, van 07.30 uur tot 18.30 uur. Tot op heden waren wij altijd open van 08.00 tot 18.00 uur. Vanwege de vele vragen van ouders hierom hebben wij onze openingstijden verruimd.

Wij zijn 52 weken per jaar geopend.

Wij zijn gesloten op de officieel erkende feestdagen vanuit de overheid.

Daarbuiten kunnen wij 3 dagen per jaar onze deuren sluiten voor bijvoorbeeld onderhoudswerkzaamheden aan het pand. Deze dagen worden ruim van tevoren aangekondigd en wij bieden de mogelijkheid deze dagen op basis van beschikbaarheid te ruilen voor een andere dag.

Brengen & Halen

Brengen
De kinderen kunnen worden gebracht tussen 07.30 uur en 9.30 uur. Uiterlijk om half tien nemen de ouders afscheid van de kinderen, zodat we om 9.30 uur in alle rust kunnen beginnen met de gezamenlijke fruitmaaltijd. Mocht u uw kind later willen brengen, komt u dan bij voorkeur na 10.00 uur, zodat de rest van de kinderen dan klaar is met eten.

Halen
Bij het ophalen geldt ook weer; bij voorkeur niet tijdens het slapen of eten. Als er iets bijzonders is, waardoor u uw kind op een ander tijdstip dan normaal wilt brengen of halen meldt dit dan even bij een van de leidsters.
Officieel zijn wij open tot 18.30 uur, maar dan sluiten wij ook echt. Omdat het ophalen ook tijd vergt, zoals het geven van een goede overdracht, schoentjes en jas aan etc. vragen wij uiterlijk om 18.25 uur aanwezig te zijn.