Slide Pedagogisch medewerker babygroep Kinderdagverblijf Bloem, Amsterdam Kleinschalig en persoonlijk Ruimte voor jouw inbreng Reiskostenvergoeding / JA, LATEN WE KENNISMAKEN
Elektrische Swapfiets

WERKWEEK

27 – 36 uur

SALARIS

€ 2.385 – € 3.192

AANTAL COLLEGA’S

34

Echt aandacht geven aan kinderen in kleinschalige opvang

Ben jij een bevlogen, sensitieve en enthousiaste pedagogisch professional die een hart heeft voor kinderen? Heb je een MBO-3 diploma en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging in een hecht team bij een kleinschalige kinderopvang? Dan hebben we een prachtige kans voor jou in Amsterdam Zuid!

Over ons

Bij Bloem bieden we een liefdevolle en rustige omgeving voor baby’s en dreumesen. Wij werken horizontaal, wat betekent dat er maximaal 8 kinderen op de babygroep zitten waarvan maximaal 4 onder de 1 jaar. De groep heeft een tuin direct aan de groep waardoor je makkelijk naar buiten kan of even de groep kan splitsen. Onze locatie is overzichtelijk met één babygroep en één peutergroep, wat veel rust geeft.

De functie

Voor onze baby-dreumes groep zoeken wij een bevlogen pedagogisch medewerker. Samen met een vaste collega verzorg je een fijne, overzichtelijke groep, met veel ondersteuning vanuit het management. Er is een pedagogisch coach aanwezig en twee pedagogische hbo-stagiaires ter ondersteuning bij hulpvragen. Wij houden van korte lijnen en goed contact met onze medewerkers. We proberen iedereen zoveel mogelijk te ontzorgen en te faciliteren, zodat jij je volledig kan focussen op het begeleiden van de allerkleinsten.

Royale reiskostenvergoeding / elektrische Swapfiets.
Parkeermogelijkheden voor de deur.
Volop ondersteuning vanuit management en coach.
Salaris tussen de € 2.385 en € 3.192 per maand.
Ben jij een opgeleid pedagogisch medewerker? Dan zijn wij voor onze locaties in de Rivierenbuurt en
Oud-Zuid op zoek naar jou! Vul het formulier in onderaan de pagina, en wij komen binnen 24 uur met je in contact.
Reageer als:
● Je een bevlogen pedagogisch medewerker bent met een hart voor kinderen.
● Je in het bezit bent van (minimaal) een MBO-3 Diploma in de richting van pedagogiek.
● Je (in de buurt) van Amsterdam woont.
● Je wilt werken in een kleinschalige opvang.

Laten we kennismaken

Kom eens kijken of drink een kop koffie met ons. Is het lastig om bij ons langs te komen? Dan komen wij ook graag naar jou toe. We vertellen je graag meer over deze mooie kans en kijken ernaar uit je te ontmoeten.

Wendy Honsbeek
Wendy Honsbeek Operationeel directeur
Leuk dat je interesse hebt! Ik leer je graag kennen en beantwoord al jouw vragen. Binnen 24 uur neem ik contact met je op.