Open avonden

Ben je benieuwd naar wat wij de kinderen allemaal bieden op ons kinderdagverblijf?

Dan kan je, je hieronder aanmelden voor een rondleiding. Kies een datum en locatie en we nemen zo spoedig contact op om een exacte tijd in te plannen, de eerste rondleiding start 18:40 en de laatste is om 20:00.

Voor Covid-19 hadden wij maandelijks open avonden ingepland waar we alles vertelde over onze werkwijze, visie en hoe een dag er bij Bloem uit ziet voor de kinderen. Helaas is het op dit moment, door de huidige maatregelen, niet mogelijk deze avonden door te laten gaan maar hebben wij op verschillende data en locaties korte rondleidingen van max. 20 minuten ingepland na sluitingstijd. Om de rust en veiligheid van de kinderen overdag zoveel mogelijk te bewaken is er alleen de mogelijkheid gedurende openingstijden langs te komen voor een rondleiding wanneer er ook daadwerkelijk een plek is aangeboden.

Vooralsnog mogen beide ouders komen voor de rondleiding, mits geen Covid-19 gerelateerde klachten, er 1,5 meter afstand tot de medewerker wordt gehouden en de handen gedesinfecteerd worden bij de ingang. Mochten maatregelen aangescherpt worden en de werkwijze van de rondleiding wijzigen dan zullen wij bij een ingeplande rondleiding zo spoedig mogelijk contact opnemen.