Slide Pedagogisch medewerker (27 - 36 uur) Kinderdagverblijf Bloem, Amsterdam Kleinschalig en persoonlijk Ruimte voor jouw inbreng Reiskostenvergoeding / JA, LATEN WE KENNISMAKEN Elektrische Swapfiets

Echt aandacht geven aan kinderen in kleinschalige opvang

Ben jij een gepassioneerd pedagogisch medewerker en wil je werken bij een kleinschalige kinderopvang waar je kinderen écht aandacht kan geven? Lees dan snel verder.

Bij Kinderdagverblijf Bloem komen niet alleen onze kinderen heel graag maar blijven ook medewerkers lang bij ons werken. En dat is niet voor niets. Je wordt als medewerker ontzettend gewaardeerd, en dat laten wij je graag blijken. Een team met hechte collega’s, hele fijne arbeidsvoorwaarden en veel ruimte voor eigen inbreng.

Lijkt je dit wat? Dan zijn wij voor onze locaties in de Rivierenbuurt en Oud-Zuid op zoek naar jou! Laat je gegevens achter en laten we kennismaken.

Wanneer jij bij ons komt werken is jou blij maken onze nummer 1 prioriteit. Hoe? Om maar eventjes snel wat te noemen:

Een hecht en betrokken team
Royale reiskostenvergoeding / elektrische Swapfiets
Volop ondersteuning vanuit management en coach

Bij Kinderdagverblijf Bloem komen niet alleen onze kinderen heel graag maar blijven ook medewerkers lang bij ons werken. En dat is niet voor niets. Je wordt als medewerker ontzettend gewaardeerd, en dat laten wij je graag blijken. Een team met hechte collega’s, hele fijne arbeidsvoorwaarden en veel ruimte voor eigen inbreng.

Lijkt je dit wat? Dan zijn wij voor onze locaties in de Rivierenbuurt en Oud-Zuid op zoek naar jou! Laat je gegevens achter en wij komen bij jou langs om kennis te maken.

Ja, laten we kennismaken

Slide "Bij Kinderdagverblijf Bloem gaan we samen voor kwaliteit."
Esmée - pedagogisch medewerker Ik ben bij ongeveer acht bedrijven geweest. De één biedt een mooie auto en de ander een duur abonnement op een sportschool. Waarom ik voor Bloem heb gekozen? Bloem is kleinschalig en heeft aandacht voor het individu. Zowel bij de kinderen als bij het personeel. Bloem staat écht voor kwaliteit en dat trok mij erg aan.

Over ons

Wij zijn een kleinschalig en huiselijk kinderdagverblijf in de Amsterdamse Rivierenbuurt / Oud-Zuid en we hebben vijf vestigingen.

 • Roerstraat
 • Trompenburgstraat
 • Waalstraat
 • Willemsparkweg
 • Johannes Verhulststraat

Onze groepen

Iedere vestiging heeft twee groepen. Wij bieden horizontale opvang. De babygroep heeft 8 kinderen van 0 tot 2 jaar en de peutergroep 13 tot 14 kinderen van 2 tot 4 jaar.

In het kort staat ons pedagogisch beleid voor:

 • Respect en gelijkwaardigheid
 • Aanmoedigen van zelfredzaamheid
 • Actief luisteren naar ieder kind
 • Structuur in het dagritme, met afwisseling in de activiteiten
 • Creativiteit stimuleren

Vast team

Wij hebben op iedere vestiging een vast team met enthousiaste en trouwe medewerkers, waarvan de meesten al meerdere jaren bij Kinderdagverblijf Bloem werken.

Onze pedagogisch coach is altijd aanwezig om met jou te sparren of je te voorzien van advies. Iedereen krijgt individuele coaching en coaching in teamverband. We gaan met z’n allen voor de beste opvang die wij kunnen geven.

Omdat we een kleine organisatie zijn, kent iedereen elkaar. Of je nou pedagogisch medewerker, pedagoog, of directeur bent. We staan allemaal voor elkaar klaar.

Ja, laten we kennismaken

Wat je gaat doen

Als je aankomt op je groep, strekken er al kleine armpjes uit naar je. Wat een vrolijke ontvangst! Het enthousiasme van de kinderen straalt je tegemoet. Is er een betere manier om je werkdag te beginnen? Op ons kinderdagverblijf begin jij je dag altijd zo!

Samen met je collega’s zorg jij ervoor dat de kinderen op je groep zich veilig en geborgen voelen. Of je nu een startende pedagogisch medewerker bent of al jarenlange ervaring hebt: jouw liefdevolle en betrokken aanpak maakt de opvang voor alle kinderen een tweede thuis. Ouders laten hun kind met een gerust hart bij jou achter!

Jouw taken

 • Kinderen stimuleren en ondersteunen in hun ontwikkeling
 • Zorgen voor een veilige omgeving voor kinderen
 • Dagelijkse zorg voor kinderen
 • Input geven over verbetering van de opvang
 • Leuke activiteiten organiseren en doen met de kinderen

Wat je krijgt

Wanneer jij bij ons komt werken, is onze waardering ontzettend groot – dit laten we graag blijken. Naast veel waardering bieden wij je daarom fijne arbeidsvoorwaarden.

Royale reiskostenvergoeding / elektrische Swapfiets (vanaf 4 km woon-werkafstand)

Een hecht en betrokken team

Een kleinschalige, huiselijke opvang

Goede ondersteuning vanuit het management

Pedagogisch coach altijd tot jouw beschikking

Ruimte voor jouw inbreng

Personeelskorting kinderopvang

Eindejaarsbonus

Ja, laten we kennismaken

WERKWEEK

27 – 36 uur

SALARIS

€ 2.385 – € 3.192

AANTAL COLLEGA’S

34

Wie we zoeken

Ben jij die professional met een groot hart voor kinderen en wil je graag werken in een organisatie waar de kinderen én de medewerkers centraal staan? Dan leren wij jou graag kennen.

Reageer als:

Je een relevant diploma MBO 3 hebt
Je in (de buurt van) Amsterdam woont
Je wilt werken in een kleinschalige opvang

Werken bij KDV Bloem

Ja, laten we kennismaken

Sollicitatieproces

Voordat je bij ons komt werken, gaan we samen kijken op welke groep jij het beste past. Waar heb jij de beste klik? En waar kan je het beste jouw meerwaarde bieden? We vinden het belangrijk dat iedereen goed op z’n plek zit. Alleen dan kunnen we samen de beste opvang bieden.

Telefonisch contact binnen 24 uur