Directie en management

Kinderdagverblijf Bloem is in 2003 geopend in de Rivierenbuurt in Amsterdam. Bloem staat bekend om betrokken en enthousiaste leidsters, om mooie en lichte ruimtes en een persoonlijke aanpak. Bloem is opgericht door Gila en Ramon. Kinderdagverblijf Bloem heeft drie locaties in de Rivierenbuurt in Amsterdam. Het managementteam bestaat uit Ramon (algemeen directeur), Gila (pedagogisch directeur) en Marlies (leidinggevende)

managementteam

Gila
GilaDirectie KDV Bloem

Gila werkt sinds 1998 in de kinderopvang. Tijdens de opleidingen SPW en Management in de Kinderdagopvang heeft zij gewerkt bij kinderopvang organisaties in Amsterdam.

Het was haar grootste wens ooit zelf een kinderdagverblijf te beginnen. De werkzaamheden van een directrice hebben alleen niet zo veel met kinderen te maken dan zij zou willen en dat weerhield haar er in eerste instantie van om zelf een kinderdagverblijf te openen. Vandaar dat zij een zakenpartner zocht die deze zaken eventueel met haar zou kunnen delen, zodat zij zich kon toeleggen op de pedagogische aspecten van het kinderdagverblijf.
Ramon
RamonDirectie KDV Bloem

Ramon is getrouwd met Gila en heeft na de HTS te hebben afgerond 5 jaar in de IT gewerkt. Hij had de droom ooit voor zichzelf te beginnen, maar wist niet goed waarin.

Wel moest het iets zijn waar direct contact met mensen belangrijk is en waar een dienstverlenende instelling goed van pas komt.
Marlies
MarliesLeidinggevende

Marlies is verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken bij Bloem en regelt de personeelsroosters en ook de kindplanning. Marlies is naast Gila ook verantwoordelijk voor zaken op de groep en staat indien nodig ook zelf op de groep.

Marlies heeft HBO Management in de kinderopvang gedaan en heeft ook haar SPW diploma. 

Gila & Ramon

Samen kwamen Gila en Ramon op het idee om een kinderdagverblijf op te richten. Ramon heeft de zakelijke kant op zich genomen (personeel, onderhoud en dergelijke) en Gila staat op de groep als pedagogisch medewerker en is verantwoordelijk voor het pedagogisch beleid.

Gila en Ramon hebben samen drie kinderen: Boas (2001), Elias (2003) en Mathias (2011).

Slaap kindje slaap

Slapen is een belangrijk onderdeel van ons leven. Zeker voor jonge kinderen. Tijdens de slaap verwerken en ordenen de hersenen namelijk de gebeurtenissen en informatie van die dag. En je kunt je voorstellen dat een [...]

De bijzondere boterham

Wat wil je op je broodje? Plakjes kaas, kipfilet, zuivelspread, vegetarische smeerworst of humus? De keuze is reuze. En dat is precies waarom Bloem de bruine boterham blijft aanbieden, in plaats van iedere dag een [...]

Nieuwe inrichting locaties

Onlangs werd kindercentrum Altijd Lente onderdeel van Kinderdagverblijf Bloem. Deze overname was voor ons een mooie aanleiding om het huidige pedagogisch beleid onder de loep te nemen. We zijn ons gaan verdiepen in het pedagogisch [...]