Team Trompenburgstraat

Het team van de Trompenburgstraat bestaat uit 6 vaste medewerksters.
Iedere dag zijn er zowel op de babygroep als op de peutergroep 2 leidsters aanwezig.
Continuïteit in de zorg is ontzettend belangrijk voor jonge kinderen. Daarom werkt elke leidster op een vaste groep, om zo voor de kinderen rust en regelmaat te creëren. Ook leren de leidsters alle kinderen echt kennen en wordt er een goede band met ieder kind opgebouwd.

Teamleden

Charity
CharityPedagogisch medewerkster
Charity werkt sinds 2006 bij Bloem en is moeder van een zoon (2009). Na het behalen van mij SPW diploma, ben ik bij Bloem komen werken, en ik werk met veel plezier op de peutergroep. Ik houd van het verzinnen van activiteiten waar de kinderen op spelenderwijs iets van kunnen leren.
Kinderen zitten vol fantasie en door hier in mee te gaan maak je de leukste dingen mee waardoor het elke dag weer een feest is! Ook ben ik van mening dat kinderen niks moeten; zij zijn vrij in de keuze’s die ze maken tot op zekere hoogte hierdoor krijgen de kinderen zelfvertrouwen en voelen zij zich trots.

Elk kind heeft zijn eigen talenten en dat is mooi om te zien. Bloem is een leuk kleinschalig bedrijf waardoor ik goed contact heb met alle ouders, kinderen en collega’s.

Helena
HelenaPedagogisch medewerkster
Helena werkt bij Bloem. Vestibulum nec velit purus, rhoncus pellentesque metus. Praesent lacinia mollis erat, ut mattis augue lacinia id.Vestibulum nec velit purus, rhoncus pellentesque metus. Praesent lacinia mollis erat, ut mattis augue lacinia id.
Vestibulum nec velit purus, rhoncus pellentesque metus. Praesent lacinia mollis erat, ut mattis augue lacinia id.Vestibulum nec velit purus, rhoncus pellentesque metus. Praesent lacinia mollis erat, ut mattis augue lacinia id.Vestibulum nec velit purus, rhoncus pellentesque metus. Praesent lacinia mollis erat, ut mattis augue lacinia id.
Karin
KarinPedagogisch medewerkster
Karin werkt sinds 2009 bij Bloem op de babygroep. Daarvoor liep zij stage op de peutergroep. Karin is getrouwd en heeft een dochter (2013) en zoon (2016).
Ik vind het fijn om op een kleinschalig kinderdagverblijf te werken dit omdat iedereen met elkaar betrokken is.
 Ook de eerste stapjes of ontwikkeling van een kind is mooi om mee te maken en om aan te moedigen. Een bijdrage leveren aan die eerste fase in het leven van een kind is erg bijzonder.
 
Marielle
MariellePedagogisch medewerkster
Marielle werkt sinds 2014 bij Bloem, is getrouwd en heeft een dochtertje (2015). Zij heeft in 2011 de opleiding Pedagogisch Werker 3 afgerond en werkt 4 dagen op de peutergroep.
 
Ibtisame
IbtisamePedagogisch medewerkster
Ibtisame werkt sinds 2016 bij Bloem en heeft de HBO opleiding maatschappelijk werk en dienstverlening in 2014 afgerond. Ibtisame werkt 4 dagen op de babygroep.
 
Sophie
SophiePedagogisch medewerkster
Sophie werkt sinds 2015 bij Bloem en heeft in 2014 de opleiding Pedagogisch Werker 4 afgerond. Sophie werkt 3 dagen op de peutergroep en 1 dag op de babygroep.
 

 

Gratis inschrijven

We hebben nog enkele plekken beschikbaar!

Schrijf je kind vrijblijvend in
Gratis inschrijven