Team Roerstraat

Het team van de Roerstraat bestaat uit 6 vaste medewerksters.
Iedere dag zijn er zowel op de babygroep als op de peutergroep 2 leidsters aanwezig.
Continuïteit in de zorg is ontzettend belangrijk voor jonge kinderen. Daarom werkt elke leidster op een vaste groep, om zo voor de kinderen rust en regelmaat te creëren. Ook leren de leidsters alle kinderen echt kennen en wordt er een goede band met ieder kind opgebouwd.

Teamleden

Britt
BrittPedagogisch medewerkster

Britt werkt sinds 2008 bij Bloem en woont samen met haar vriend en 2 zoontjes.
Tijdens haar opleiding SPW heeft Britt stage gelopen bij Bloem, en is gebleven na het behalen van haar diploma.

Britt:”Ik werk met veel plezier bij Bloem. Door de diverse cursussen die door Bloem worden aangeboden blijven mijn collega’s en ik continue op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van educatie, veiligheid etc. Ik vind het belangrijk en ook interessant me te blijven ontwikkelen op deze punten.
Door een band op te bouwen met de kinderen probeer ik ze een “veilig thuis” gevoel te geven. Een omgeving waarin ze zichzelf kunnen zijn en plezier kunnen hebben.
Elke dag probeer ik op een creatieve manier kinderen nieuwe dingen te leren of bij te dragen in hun ontwikkeling. Daar haal ik ontzettend veel voldoening uit!”
Nancy
NancyPedagogisch medewerkster
Nancy werkt sinds 2013 bij Bloem op de babygroep. Zij is een trotse moeder van 2 kinderen.
Nancy;”Een paar jaar geleden heb ik besloten om mijn hart te gaan volgen en ben ik de opleiding tot pedagogisch medewerkster gaan volgen, waarvoor ik in 2013 mijn diploma heb behaald.”
Nancy;”Direct daarna ben ik bij Bloem gaan werken. Ik vind het bijzonder om een kind van jongs af aan te begeleiden, motiveren en stimuleren in hun ontwikkeling.
Naast mijn werk doe ik aan hardlopen en doe ik graag leuke dingen met mijn gezin en vrienden.”
Duygu
DuyguPedagogisch medewerkster
Duygu werk sinds 2013 bij Bloem, eerst als inval kracht en nu vast op de babygroep. Duygu is moeder van een zoontje en heeft in 2009 haar diploma Onderwijs Assistent (niveau 4) gehaald en heeft ook op de opleiding SPW lesgegeven.
Duygu;”Kinderen maken mij erg vrolijk en halen al het positieve in mij naar boven. Ook vind ik het leuk om kinderen te zien groeien en ze te ondersteunen bij hun ontwikkeling.
Ik heb het enorm naar mijn zin omdat er wordt gewerkt met kleinschalige groepen en het team is erg gezellig.”
Wendy
WendyPedagogisch medewerkster
Wendy, werkt al sinds 2009 bij Bloem op de babygroep. In 2009 begon Wendy als stagiaire bij Bloem op de babygroep en na het behalen van haar diploma SPW3 is zij in vaste dienst gekomen.
Wendy;”Ik heb het enorm naar m’n zin bij Bloem omdat het een kleine organisatie is en daardoor heel warm voelt.
Ik vind het erg leuk om kinderen te zien opgroeien, te helpen in hun ontwikkeling door leuke activiteiten en structuur aan te bieden en natuurlijk de liefdevolle band met ze op te bouwen.
Naast mijn werk op Bloem ga ik veel op pad met familie en vriendinnen met mijn hond Beertje.”
 
Judith
JudithPedagogisch medewerkster
Judith werkt sinds 2018 bij Bloem op de peutergroep. Judtith heeft haar opleiding tot onderwijs assistent (niveau 4) afgerond in 2014.
Suzanne;”Sinds begin 2018 ben ik werkzaam op de peutergroep bij Bloem. Ik vind het belangrijk dat de kinderen zich thuis voelen op het kinderdagverblijf, het moet een fijne plek zijn om naar toe te gaan, een plek waar plezier gemaakt kan worden. Wanneer een kind zich thuis voelt zal het zich optimaal kunnen ontwikkelen. Daarbij is het van belang om in te spelen op de behoeftes van een kind, want ieder kind is uniek. Wij als leidsters dragen bij aan een belangrijk deel van de opvoeding waarbij open communicatie met ouders erg belangrijk is, zij moeten hun kind met een goed en veilig gevoel kunnen achterlaten.
Daar hecht ik veel waarde aan.”
 
Laura
LauraPedagogisch medewerkster
Laura werkt sinds 2011 bij Bloem en is moeder van een dochtertje.
Voordat zij pedagogisch medewerkster werd door het behalen van haar diploma PW4, heeft zij gewerkt als kinderkapster.
Laura;”Wat ik erg fijn vind aan Bloem is dat het kleinschalig is en dat iedereen elkaar kent.
Het mooiste van mijn werk vind ik dat ik een stukje bij kan dragen aan de ontwikkeling van de kinderen. Belangrijk vind ik dat de kinderen zich veilig voelen en dat er tijd is voor een grapje 🙂 Ik vind het erg leuk om te knutselen met de kinderen en samen liedjes te zingen.”
 
Gratis inschrijven

We hebben nog enkele plekken beschikbaar!

Schrijf je kind vrijblijvend in.
Gratis inschrijven