Activiteiten

Naast het vrij spelen, wat een belangrijke pijler is van ons pedagogisch beleid, bieden wij zo nu en dan ook gestructureerde activiteiten aan. Dit doen wij niet veel, omdat dit later op school al veel gebeurd en wij het grote goed van het vrij spelen niet willen verstoren. Vrij spelen staat namelijk gelijk aan lekker kind zijn, kunnen doen wat je wilt, ontwikkelen in je eigen tempo. Maar toch is het ook leuk om soms wel een aantal dingen samen te doen en daarom bieden wij dat ook aan.

Iedere week komt er bijvoorbeeld een muzikant langs, steeds weer op een andere dag, steeds weer een andere muzikant met een ander instrument. Deze speelt dan samen met de medewerkers en kinderen liedjes. Kinderen mogen dan lekker meezingen en dansen en soms ook zelf even op het instrument spelen. Kinderen die bij ons weggaan hebben meestal al heel veel instrumenten ervaren.

Ook doen wij een keer per week yoga met de peuters. Dit op een heel speelse manier, met fijne muziek. Dit werkt heel goed om de kinderen na wat drukte weer even rust te bieden. De yoga oefeningen zijn speciaal voor peuters samengesteld.

Een voorbeeld van een andere leuke activiteit is ons jaarlijkse kinderboerderij in de tuin van onze eigen vestigingen, met konijnen, hamsters, kalfjes, ezels en kippen.

Schrijf uw kind gratis en vrijblijvend in!

Binnen 5 minuten is het geregeld.
Gratis inschrijvenGratis inschrijven

Nieuws

Overname Kindercentrum Altijd Lente

Kinderdagopvang Bloem is sinds juli 2018 de trotste nieuwe eigenaar van Kindercentrum Altijd Lente. Kinderdagopvang [...]

Kom jij bij ons werken?

Werk je graag met kinderen en wil je werken in de kinderopvang? Dan is KDV [...]

Kinderdagverblijf Bloem in de prijzen

Afgelopen najaar ontvingen 17 kinderdagverblijven  een consumentenprijs van  reviewplatform Opiness.nl als beloning voor de hoge rapportcijfers [...]