Buitenspelen

Bij Kinderdagverblijf Bloem spelen de kinderen, als het weer het enigszins toelaat, iedere dag buiten. Onze tuinen zijn uitdagend ingericht voor de kinderen. We hebben wij veel fietsjes in verschillende maten. Daarnaast hebben wij een speeltoestel, zandbak en ook een waterspeelbak, waar de kinderen lekker kunnen kliederen. Wanneer de tijd er goed voor is, planten wij met de kinderen in onze tuin plantjes, kruiden en groenten, zodat zij zelf ervaren dat eten niet alleen uit de winkel komt.

De baby’s hebben een afgesloten gedeelte, waar zij veilig kunnen kruipen en spelen, zonder dat ze gevaar lopen om omver gefietst te worden door de peuters.

Onze tuinen liggen heerlijk in de zon. Als de zon teveel wordt, of bijvoorbeeld in de zomermaanden, hebben wij grote parasols die de kinderen beschermen.

Uiteraard smeren wij de kinderen op zonnige dagen goed in met zonnebrandcreme.

Gratis inschrijven

We hebben nog enkele plekken beschikbaar!

Schrijf uw kind binnen 5 minuten in.
Gratis inschrijven

Nieuws

Overname Kindercentrum Altijd Lente

Kinderdagopvang Bloem is sinds juli 2018 de trotste nieuwe eigenaar van Kindercentrum Altijd Lente. Kinderdagopvang [...]

Kom jij bij ons werken?

Werk je graag met kinderen en wil je werken in de kinderopvang? Dan is KDV [...]

Kinderdagverblijf Bloem in de prijzen

Afgelopen najaar ontvingen 17 kinderdagverblijven  een consumentenprijs van  reviewplatform Opiness.nl als beloning voor de hoge rapportcijfers [...]