Brengen en halen

Het brengen en halen van je kind is een belangrijk onderdeel van de dag bij onze kinderopvang. Het belangrijkste is dat onze medewerkers en de ouders een goed contact hebben en elkaar over en weer voorzien van belangrijke informatie over het kind.

Bij het brengen horen wij graag bijvoorbeeld van de ouders hoe de nacht geweest is, wanneer de laatste voeding is geweest (bij baby’s) en of er misschien bijzonderheden zijn, zodat wij weten wat de actuele ‘status’ is. Bij het ophalen krijg je als ouders weer informatie van ons; hoe het vandaag gegaan is met je kind,  wat en hoeveel hij of zij heeft gegeten, met wie jouw kind heeft gespeeld en nog veel meer.

Deze momenten zijn erg belangrijk voor ons, om de verzorging van jouw kind zo goed mogelijk te doen.

Brengen

De kinderen kunnen worden gebracht tussen 7.30 uur en 9.30 uur. Uiterlijk om half tien nemen de ouders afscheid van de kinderen, zodat we om 9.30 uur in alle rust kunnen beginnen met de gezamenlijke fruitmaaltijd.

Mocht u uw kind later willen brengen, komt u dan bij voorkeur na 10.00 uur, zodat de rest van de kinderen dan klaar is met eten.

Halen

Bij het ophalen geldt ook weer; bij voorkeur niet tijdens het slapen of eten. Als er iets bijzonders is, waardoor u uw kind op een ander tijdstip dan normaal wilt brengen of halen meldt dit dan even bij een van de leidsters.

Officieel zijn wij open tot 18.30 uur, maar dan sluiten wij ook echt. Omdat het ophalen ook tijd vergt, zoals het geven van een goede overdracht, schoentjes en jas aan etc. vragen wij uiterlijk om 18.25 uur aanwezig te zijn.

Mentor

Ieder kind heeft een eigen “mentor” waarmee wat langer stilgestaan kan worden bij hoe het met jouw kind gaat over de langere termijn. Eens per jaar is er de gelegenheid voor een gesprek met de mentor om vragen te stellen en voor jou belangrijke zaken te bespreken over je kind.

Slide We hebben nog enkele plekken beschikbaar DIRECT INSCHRIJVEN CONTACT OPNEMEN BEREKEN UW NETTO BIJDRAGE

Slide We hebben nog enkele plekken beschikbaar DIRECT INSCHRIJVEN CONTACT OPNEMEN BEREKEN NETTO BIJDRAGE

emergency shelter and compensation

Nederlandse versie Emergency childcare To our regret, we will have to close our doors from Wednesday 16 December, until at least 18 January 2021, as a result of Covid-19. The closure is not due [...]

Noodopvang en compensatie

English version Noodopvang Tot onze spijt moeten wij met ingang vanaf woensdag 16 december onze deuren sluiten, tot tenminste 18 januari 2021, als gevolg van Covid-19. De sluiting heeft niet te maken met het [...]

Slaap kindje slaap

Slapen is een belangrijk onderdeel van ons leven. Zeker voor jonge kinderen. Tijdens de slaap verwerken en ordenen de hersenen namelijk de gebeurtenissen en informatie van die dag. En je kunt je voorstellen dat een [...]