Gezonde voeding

Wij vinden het belangrijk om kinderen gezonde voeding aan te bieden en dat zij gezond leren eten. Jong geleerd is oud gedaan, en dat geldt zeker ook voor een gezonde leefstijl. Het voedingsplan van kinderdagverblijf Bloem is gebaseerd op adviezen van het Voedingscentrum.

’s Ochtends wordt er om 9.30 uur zowel op de babygroep als op de peutergroep vers fruit(hapje) gegeten, rond 11.30 uur bieden wij de kinderen een broodmaaltijd met gezond beleg, en ’s middags na het slapen een cracker, soepstengel of iets anders lichts met thee of diksap.

Als beleg is er onder andere pindakaas, appelstroop, worst, kaas en smeerkaas. Mocht jouw kind vegetarisch eten, een allergie hebben voor bepaalde producten of iets dergelijks is dat geen probleem. Bespreek dit met de leidsters en wij zullen hier dan rekening mee houden.

 

Schrijf je kind gratis en vrijblijvend in!

Binnen 5 minuten is het geregeld.
Gratis inschrijvenGratis inschrijven

Nieuws

Overname Kindercentrum Altijd Lente

Kinderdagopvang Bloem is sinds juli 2018 de trotste nieuwe eigenaar van Kindercentrum Altijd Lente. Kinderdagopvang [...]

Kom jij bij ons werken?

Werk je graag met kinderen en wil je werken in de kinderopvang? Dan is KDV [...]

Kinderdagverblijf Bloem in de prijzen

Afgelopen najaar ontvingen 17 kinderdagverblijven  een consumentenprijs van  reviewplatform Opiness.nl als beloning voor de hoge rapportcijfers [...]