Stagebeleid

Kinderdagverblijf Bloem heeft de intentie om leerlingen in de praktijk op te leiden. Het gaat hierbij om leerlingen van de opleiding Sociaal Pedagogisch Werk en Helpende Welzijn.

De leerlingen van vandaag zijn onze medewerkers van morgen. Kinderdagverblijf Bloem ziet het als haar taak om deze leerlingen zo goed mogelijk te helpen bij hun opleiding om zo de arbeidsmarkt kwantitatief en kwalitatief op peil te houden. Hier profiteert Bloem uiteraard ook van.

Onze stagiaires volgen een BeroepsOpleidende leerweg (BOL) opleiding. Hierbij gaat de leerling de hele week naar school en leert voor het grootste gedeelte vanuit de theorie. Gedurende de opleiding wordt er ook een bepaalde periode stage gelopen bij een kinderdagverblijf.

Incidenteel kunnen ook stagiaires die een Beroeps Opleidende leerweg (BOL) opleiding volgen worden ingezet als leidsters. Onder incidenteel wordt verstaan in vakanties en in verband met kortdurende ziektevervanging. Dit gelden regels voor die wij uiteraard strikt hanteren.

 

Schrijf je kind gratis en vrijblijvend in!

Binnen 5 minuten is het geregeld.
Gratis inschrijvenGratis inschrijven

Nieuws

Slaap kindje slaap

Slapen is een belangrijk onderdeel van ons leven. Zeker voor jonge kinderen. Tijdens de slaap [...]

De bijzondere boterham

Wat wil je op je broodje? Plakjes kaas, kipfilet, zuivelspread, vegetarische smeerworst of humus? De [...]

Nieuwe inrichting locaties

Onlangs werd kindercentrum Altijd Lente onderdeel van Kinderdagverblijf Bloem. Deze overname was voor ons een [...]