Stagebeleid

Kinderdagverblijf Bloem heeft de intentie om leerlingen in de praktijk op te leiden. Het gaat hierbij om leerlingen van de opleiding Sociaal Pedagogisch Werk en Helpende Welzijn.

De leerlingen van vandaag zijn onze medewerkers van morgen. Kinderdagverblijf Bloem ziet het als haar taak om deze leerlingen zo goed mogelijk te helpen bij hun opleiding om zo de arbeidsmarkt kwantitatief en kwalitatief op peil te houden. Hier profiteert Bloem uiteraard ook van.

Onze stagiaires volgen een BeroepsOpleidende leerweg (BOL) opleiding. Hierbij gaat de leerling de hele week naar school en leert voor het grootste gedeelte vanuit de theorie. Gedurende de opleiding wordt er ook een bepaalde periode stage gelopen bij een kinderdagverblijf.

Incidenteel kunnen ook stagiaires die een Beroeps Opleidende leerweg (BOL) opleiding volgen worden ingezet als leidsters. Onder incidenteel wordt verstaan in vakanties en in verband met kortdurende ziektevervanging. Dit gelden regels voor die wij uiteraard strikt hanteren.

 

Schrijf je kind gratis en vrijblijvend in!

Binnen 5 minuten is het geregeld.
Gratis inschrijvenGratis inschrijven

Nieuws

Overname Kindercentrum Altijd Lente

Kinderdagopvang Bloem is sinds juli 2018 de trotste nieuwe eigenaar van Kindercentrum Altijd Lente. Kinderdagopvang [...]

Kom jij bij ons werken?

Werk je graag met kinderen en wil je werken in de kinderopvang? Dan is KDV [...]

Kinderdagverblijf Bloem in de prijzen

Afgelopen najaar ontvingen 17 kinderdagverblijven  een consumentenprijs van  reviewplatform Opiness.nl als beloning voor de hoge rapportcijfers [...]