Oudercommissie

De kwaliteit van de kinderopvang hangt mede af van de wijze waarop de contacten en de afstemming met ouders plaatsvindt. Vanuit het kinderdagverblijf hebben de dagelijkse leiding en de groepsleiding een eigen taak in de vormgeving van de contacten en afstemming met ouders.

De oudercommissie heeft een signalerende en stimulerende functie op de dagelijkse gang van zaken op het kinderdagverblijf.

Wanneer een oudercommissie een klacht heeft over de handelwijze van een kinderdagverblijf met betrekking tot de gegeven adviezen van de oudercommissie en zij het gevoel hebben dat zij hun taak niet goed kunnen uitoefenen dan kunnen zij een klacht indienen bij de onafhankelijke klachtenkamer.

Hiervoor heeft Bloem zich aangesloten bij de klachtenkamer sKK. Voor meer informatie hierover verwijzen wij u naar hun site www.klachtenkamer.nl.

De oudercommissie van Bloem is bereikbaar op het emailadres dat te vinden is op de ouderportal.

 

Schrijf je kind gratis en vrijblijvend in!

Binnen 5 minuten is het geregeld.
Gratis inschrijvenGratis inschrijven

Nieuws

Overname Kindercentrum Altijd Lente

Kinderdagopvang Bloem is sinds juli 2018 de trotste nieuwe eigenaar van Kindercentrum Altijd Lente. Kinderdagopvang [...]

Kom jij bij ons werken?

Werk je graag met kinderen en wil je werken in de kinderopvang? Dan is KDV [...]

Kinderdagverblijf Bloem in de prijzen

Afgelopen najaar ontvingen 17 kinderdagverblijven  een consumentenprijs van  reviewplatform Opiness.nl als beloning voor de hoge rapportcijfers [...]